home
reiki
shambhala
sanjeevini
persoonlijke ontwikkeling
de seizoenen
overdenkingen
contact

Sanjeevini´s

Alles om ons heen is in beweging. Bomen, mensen, dieren en water, alles trilt op zijn eigen manier. Ook lichaamsdelen en organen trillen. Soms voelt men zich ziek, dan trilt een lichaamsdeel of orgaan niet op de juiste manier. Sanjeevini´s zijn een soort gebeden in een symbool weergegeven, elk symbool vertegenwoordigt de oorspronkelijke trilling van een lichaamsdeel of orgaan. De sanjeevini´s werken op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een afbeelding van het symbool bij je te dragen of de trilling van het symbool over te zetten in water en dit te drinken. Ook is het mogelijk om de trilling van een of meerdere symbolen in bijvoorbeeld een gel-pleister te zetten en deze 24/7 op de huid te dragen. Het aangedane lichaamsdeel zal de oorspronkelijke trilling herkennen en het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Sanjeevini´s zijn inzetbaar bij pijn, ziekte, geestelijke ondersteuning en nog veel meer, bij zowel mens als dier.

Ik heb een hele fijne cursusdag mogen volgen bij Matthijs van der Stroom in Bloemendaal. Voor de ontstaansgeschiedenis en vele toepassingsmogelijkheden van Sanjeevini´s verwijs ik u graag naar zijn site: www.trillingsfrequenties4all.nl

Zelf werk ik graag met Sanjeevini´s in gel-pleisters. Sanjeevini´s maak ik gratis voor u, een doosje gel-pleisters van 8 stuks, koopt u voor ongeveer 5 euro bij de drogist.