home
reiki
shambhala
sanjeevini
persoonlijke ontwikkeling
de seizoenen
overdenkingen
contact

"Wees zelf de verandering die je wilt zien in de wereld."
-Gandhi

Shambhala MDH

In 1996 werd de nieuwe, wonderbaarlijke energie van St Germaine op aarde geintroduceerd door een meester leraar: Hari Das Melchizedek. St Germaine kon deze hoge trilling aan ons overbrengen, omdat er zo hard is gewerkt door de mensen op aarde aan het verhogen van hun frequentie. Eigenlijk is het een uitbreiding van de Reiki-energieën. Hij heeft gevraagd deze Shambhala Multi Dimensional Healing te noemen, afgekort Shambhala.

Shambhala baseert op het originele Reikisysteem en voegt er iets aan toe. Net als bij Reiki, is het kosmische liefdevolle energie, die je helpt jezelf en anderen te helen. Een Shambhala-behandeling duurt korter dan een Reiki-behandeling omdat de energie sterker is. De mogelijkheid te helen die je verkrijgt door Shambhala te leren, is slechts een nevenproduct. Het hoofddoel van een inwijding is de student in contact te brengen met hogere energieën die zijn spirituele ontwikkeling verrijken. Met andere woorden: door Shambhala te leren maak je het mogelijk dat meer helende energie op aarde komt. Je wordt een deel van de oplossing voor wereldvrede en voorspoed. Het is essentieel dat zo veel mogelijk mensen, zo snel mogelijk het licht uit deze energie ontvangen, zodat de wereld naar een nieuw niveau in de evolutie wordt getild.

Er zijn vier niveaus, 'afstemmingen' of inwijdingen in Shambhala. Het eerste niveau maakt het mogelijk jezelf en anderen te helen. Het tweede niveau van Shambhala stelt je in staat helende energie te sturen naar mensen of dieren die ver weg zijn. Je ontvangt symbolen en leert hoe deze te gebruiken om dit mogelijk te maken. Vergelijk dit met het aanzetten van een radio en het afstemmen op je favoriete programma. Met het derde niveau ontvang je nog meer symbolen, voel je de energie sterker dan in niveau II en kun je inwijdingen doen tot Shambhala niveau I. Het vierde niveau is het master niveau. Hierbij ontvang je in totaal 352 symbolen bij de inwijding. Je zult wellicht zeggen "zoveel symbolen kan ik nooit onthouden" maar wees gerust, ze worden direct in jouw energieveld geplaatst en zullen tevoorschijn komen als je het nodig hebt bij het werken met Shambhala. Je leert ook hoe je anderen kunt inwijden in alle vier de niveaus. Hoewel dat misschien niet je motief is voor het leren van Shambhala, zul je verrast kunnen worden met de ontdekking dat je het graag met anderen wilt delen.

Naast het helen van mensen op het fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele vlak, kun je Shambhala ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt huisdieren en planten helen, je werkruimte energetisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken en de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen.

Ik geef Shambhala behandelingen en cursussen. Een behandeling duurt een half uur.

Indien u geinteresseerd bent in een cursus Shambala MDH, neem gerust contact met mij op.

Let wel: Shambhala is geen vervanging voor medicijnen maar een aanvulling.
               Raadpleeg altijd een arts als u ziek bent.